Οι δύο χώροι του εστιατορίου "Παληά Ταβέρνα Κρητικού" (η κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα και η ταράτσα με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό που λειτουργεί την άνοιξη και το καλοκαίρι) διατίθενται για πάσης φύσεως κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Η ταβέρνα διαθέτει ζωντανή μουσική που αποτελείται απο μπουζούκι - κιθάρα - τραγούδι και το ρεπερτόριο περιλαμβάνει ελαφρολαϊκά, λαϊκά, ρεμπέτικα, νησιώτικα, δημοτικά ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα. Υπάρχει επίσης πίστα για χορό.

Το φαγητό στο μενού κινείται στο πλαίσιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Τα πιάτα και οι τιμές στα μενού διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών και καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις και όλα τα βαλάντια

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί το μενού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 
  English

 

Παληά Ταβέρνα Κρητικού – Μνησικλέους 24 & Λυσίου, Πλάκα. Τηλ. 210 32 22 809, Fax. 210 32 50 092, Κιν. 6983 224 872 Email: info@paliatavernakritikou.gr

Eπικοινωνία - Sitemap